Dutch Expo 360

Onze diensten

Dutch Expo 360 gelooft als geen ander in de kracht van beurzen. Een beursdeelname is een prachtige kans om uw bedrijf, merk of product onder de aandacht te brengen van nieuwe klanten en succesvol in de markt te zetten. Dutch Expo 360 verzorgt al tientallen jaren de meest verrassende en innovatieve ontwerpen voor beursstands. Wij helpen u graag met het vormgeven van uw beursinrichting: van ontwerp tot afbouw, tot in de puntjes verzorgd!

Waar kunnen wij u mee helpen?

Dutch Expo 360 is trots op haar unieke 360º aanpak. Wij nemen u alle logistieke voorbereiding op uw beursdeelname uit handen, van A tot Z. Onze aanpak is doelgericht en efficiënt, waardoor de kosten voor standbouw voor u altijd zo laag mogelijk blijven.

Interesse in een samenwerking?

In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek laten we graag zien wat Dutch Expo 360 voor u kan betekenen. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij het liefst persoonlijk kennis met u. Op basis van uw wensen, doelen en budget brengen wij een vrijblijvende offerte uit voor de best passende stand.

→ Geen tijd voor een persoonlijk adviesgesprek? Vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvraag?

Bent u benieuwd naar onze prijzen?

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij de ontwikkeling van uw standbouw?

Meer informatie?

Of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden?