Internationale standbouw

In welke landen verzorgt Dutch Expo 360 internationale standbouw?

Als specialist in internationale standbouw is Dutch Expo 360 over de hele wereld inzetbaar. Meerdere keren per jaar reizen onze professionals af naar beurzen verspreid over Europa, Azië en Noord-Amerika. Neemt u deel aan een grote of kleinere beurs op een ander continent? Geen probleem. Dutch Expo 360 regelt dat uw stand zelfs in de verste uithoeken van de wereld tot in de puntjes verzorgd is.

Duitsland

Duitsland is een van populairste beurslanden van Europa. Dutch Expo verzorgt met regelmaat internationale standbouw voor beurslocaties in onder meer Frankfurt, Berlijn, München, Hamburg, Essen, Keulen, Stuttgart en Düsseldorf.

België

Dutch Expo 360 verzorgt de laatste jaren steeds vaker internationale standbouw voor beurzen in België. Onze zuiderburen beschikken over een aantal prachtige beurslocaties, waaronder Kortrijk Xpo, NPO Brussels Exhibition Center, Flanders Expo Gent, Brussels Expo, Waregem Expo, Antwerp Expo en Roeselare Expo.

Europa

Ook in andere Europese landen zoals Italië, Frankrijk, Zweden en Engeland is Dutch Expo 360 regelmatig te vinden voor internationale standbouw. Zo hebben onze ervaren teams reeds prachtige stands opgeleverd bij beurzen in onder meer Milaan, Rome, Bologna, Parijs, Lyon en London

Wereldwijd

Ook met intercontinentale beurzen heeft Dutch Expo 360 ruime ervaring. Zo vindt u onze stands onder meer terug op beurzen in Dubai, Hongkong, Shanghai en Singapore. Ook in Noord- en Zuid-Amerika zijn wij beschikbaar voor internationale standbouw.

Waarom kiest u voor Dutch Expo 360?

Hoe pakt Dutch Expo 360 internationale standbouw aan?

1. Ontwerp en voorbereiding

Tijdens een eerste kennismaking horen wij graag wat uw wensen, verwachtingen en doelstellingen van uw beursdeelname zijn. Met deze informatie op zak gaan onze creatieve ontwerpers aan de slag. Gedurende het ontwerpproces houdt de projectmanager u op de hoogte van de vorderingen. Bij definitieve goedkeuring van het ontwerp starten we in onze werkplaats in Zeewolde met de standbouw.

2. Realisatie en transport

In onze werkplaats worden stap voor stap alle elementen van de beursstand vervaardigd. Dutch Expo 360 gebruikt hiervoor uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen zodat u verzekerd bent van een prachtige beursstand. Zodra de stand klaar is, gaat deze op transport naar de beurslocatie. Dutch Expo 360 beschikt over eigen vervoer, maar maakt op langere afstanden ook gebruik van luchttransport.

3. Op- en afbouw op locatie

Op de afgesproken datum en tijd is Dutch Expo 360 met een eigen team van (lokale) standbouwers aanwezig om uw beursstand op te bouwen. Doordat de opbouw altijd door onze eigen mensen gedaan wordt, bent u ervan verzekerd dat alle gemaakte afspraken nageleefd worden. Ook de afbouw wordt door Dutch Expo 360 geregeld. 

4. Opslag

Indien u vaker gebruik wilt maken van de door ons gebouwde beursstand, kunt u bij Dutch Expo 360 gebruik maken van (tijdelijke) opslag. Wij hanteren zeer scherpe tarieven voor opslag van internationale standbouw. Bij een volgende beursdeelname (in binnen- of buitenland) hoeft u enkel de stand bij ons op te halen en te (laten) vervoeren naar de beurslocatie.

Hoeveel kost internationale standbouw door Dutch Expo 360?

De kosten voor internationale standbouw zijn sterk afhankelijk van de locatie waar wij uw beursstand naartoe moeten vervoeren. Ook de omvang van de beursstand en het aantal benodigde vakmensen op locatie zijn van invloed op de prijs. Wij adviseren u daarom een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen of een persoonlijk adviesgesprek in te plannen!

Aan welke eisen moeten internationale beursstands voldoen?

De eisen waaraan moet worden voldaan verschillen per land. Ook staat het een beurslocatie vaak vrij om aanvullende eisen te stellen aan beursstands. Dutch Expo 360 gaat daarom altijd voor u na wat de actuele voorschriften zijn op uw beurslocatie. Zo bent u er te allen tijde van verzekerd dat zich ter plaatse geen problemen zullen voordoen. 

Interesse in een samenwerking?

In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek laten we graag zien wat Dutch Expo 360 voor u kan betekenen. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij het liefst persoonlijk kennis met u. Op basis van uw wensen, doelen en budget brengen wij een vrijblijvende offerte uit voor de best passende stand.

→ Geen tijd voor een persoonlijk adviesgesprek? Vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvraag?

Bent u benieuwd naar onze prijzen?

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij de ontwikkeling van uw standbouw?

Meer informatie?

Of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden?