Modulaire standbouw

Wat is modulaire standbouw?

Bij modulaire standbouw worden beursstands vervaardigd uit flexibel inzetbare framedelen. Deze framedelen zijn eenvoudig te koppelen en vormen als geheel een stevige constructie waaraan banners, doeken of panelen in uw huisstijl bevestigd worden. Modulaire standbouw is eindeloos uit te breiden, zowel in de hoogte als in de breedte. Zo profiteert u optimaal van de beschikbare ruimte op locatie.

Wat zijn de voordelen van modulaire standbouw ten opzichte van traditionele standbouw?

Herbruikbaar en duurzamer

Modulaire standbouw is een duurzaam alternatief voor traditionele standbouw. De voornaamste reden hiervoor is dat bij traditionele standbouw vaak gewerkt wordt met eenmalig inzetbare houten constructies. Deze worden specifiek voor één beurslocatie en beursdeelname ontworpen. Bij modulaire standbouw worden aluminium frames gebruikt die keer op keer ingezet kunnen worden op iedere beurslocatie.

Eenvoudig en snel op/af te bouwen

Een modulaire beursstand kan in zeer korte tijd veilig op- en afgebouwd worden. Door de eenvoudige koppelmethodes en lichtgewicht materialen is het op- en afbouwproces bovendien veel minder arbeidsintensief. In verhouding tot traditionele standbouw (houtbouw) zijn er dan ook aanzienlijk minder mensen nodig. Dit scheelt voor u aanzienlijk in de kosten.

Zeer geschikt voor internationale beurzen

Modulaire standbouw leent zich bij uitstek voor internationale beursdeelname. Dankzij de lichtgewicht componenten is vervoer naar beurslocaties in het buitenland vaak flink goedkoper dan bij traditionele standbouw. In veel gevallen kunnen de afzonderlijke componenten ook per vliegtuig vervoerd worden. Dit maakt het nog eenvoudiger om aan internationale beurzen deel te nemen.

Lagere kosten bij frequente beursdeelname

Modulaire standbouw is erg populair onder bedrijven die met regelmaat op de beursvloer te vinden zijn. In tegenstelling tot traditionele standbouw hoeft bij modulaire standbouw immers slechts eenmalig een grote investering te worden gedaan. Bij een volgende beursdeelname hoeft u hooguit de aankleding (banners/doeken/panelen) in een nieuw jasje te steken. Zo bent u al snel voordeliger uit. 

Waarom kiest u voor Dutch Expo 360?

Is modulaire standbouw op iedere beurslocatie toegestaan?

Vrijwel alle beurslocaties staan het gebruik van modulaire beursstands toe. Uiteraard geldt daarbij wel de voorwaarde dat de modulaire stand voldoet aan de gestelde eisen en voorschriften van de beurslocatie. Zo mag bijvoorbeeld de maximaal toegestane hoogte niet overschreden worden. Onderstaande grote beurslocaties (in Nederland en België) staan modulaire standbouw op dit moment zeker toe:

  •  

Hoeveel kost een modulaire beursstand?

Een modulaire beursstand is in verschillende prijsklassen verkrijgbaar. Bij Dutch Expo 360 adviseren wij u graag over de beste optie voor uw wensen, eisen en verwachtingen. Vraag online een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Voor wie is modulaire standbouw interessant?

Dutch Expo 360 adviseert modulaire standbouw indien u meerdere malen per jaar deelneemt aan een beurs (in binnen- of buitenland). Ook wanneer u meerdere beurslocaties bezoekt en aan wisselende afmetingen moet voldoen met uw beursstand, is modulaire standbouw een goede investering. Onze adviseurs denken tijdens een persoonlijk adviesgesprek graag met u mee over de mogelijkheden!

Interesse in een samenwerking?

In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek laten we graag zien wat Dutch Expo 360 voor u kan betekenen. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij het liefst persoonlijk kennis met u. Op basis van uw wensen, doelen en budget brengen wij een vrijblijvende offerte uit voor de best passende stand.

→ Geen tijd voor een persoonlijk adviesgesprek? Vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvraag?

Bent u benieuwd naar onze prijzen?

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij de ontwikkeling van uw standbouw?

Meer informatie?

Of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden?