Over ons

Dutch Expo 360

Dutch Expo 360 is al 25 jaar de standbouwspecialist van Nederland. Wij zijn van mening dat een beursstand veel meer is dan een 3-dimensionale advertentie.

Fraaie stands voor iedere beurs.

De stand is niet alleen een visitekaartje van het bedrijf, maar moet ook opvallen, inspireren, informeren en/of verkopen. Voordat een beursstand compleet is, komt er heel wat bij kijken. Als de standbouwspecialist van Nederland kan Dutch Expo 360 invulling geven aan alle facetten die hierbij komen kijken. Daarbij wordt nadrukkelijk rekening gehouden met het doel van de beursstand, welke uit de briefing met onze opdrachtgever duidelijk naar voren moet komen.

Dutch Expo 360 staat voor vakbekwaamheid, de allerbeste kwaliteit, zekerheid, vernieuwing, enthousiasme, flexibiliteit en betrouwbaarheid. We bouwen fraaie stands voor iedere beurs.

Onze voordelen.

Van ontwerp tot uitvoering

Dutch Expo 360 is een middelgroot standbouwbedrijf. Dat betekent dat het zowel de voordelen van een groot als de voordelen van een klein bedrijf in zich bergt. Zo is de schaalgrootte ruim voldoende om ieder project – ongeacht de grootte – uit te kunnen voeren.

We zijn een full service standbouwer. Dat betekent dat we alles aan kunnen; van ontwerp tot uitvoering en van transport tot opslag. Tegelijkertijd hebben we korte lijnen en kunnen we snel schakelen.

Alles in eigen beheer

Diverse specialisten zorgen ervoor dat alles goed wordt geregeld. Vrijwel alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd, zodat de kwaliteit gegarandeerd kan worden.

Met diverse partners bestaan inmiddels jarenlange samenwerkingsverbanden. Werken met een innovatief en tegelijkertijd vertrouwd bedrijf als Dutch Expo Services betekent een bewuste keuze voor value for money. Er is altijd direct contact met de opdrachtgever, waardoor de medewerkers van Dutch Expo Services zich goed kunnen inleven in de wensen en eisen en snel kunnen schakelen.

Er is persoonlijke aandacht om de beste oplossing naar voren te halen.

Nationaal en internationaal

Merendeel van onze activiteiten (60-70 %) vinden in het buitenland plaats. Dat heeft met name te maken met het feit dat de Nederlandse markt voor de meeste beurzen te klein is. Dutch Expo Services realiseert onder meer beursstands in Duitsland, Spanje, Frankrijk, Polen, Tsjechië, Italië en de Scandinavische landen. In al deze landen heeft Dutch Expo Services een schat aan ervaring opgebouwd in de meeste uiteenlopende branches. In Duitsland is zelfs een speciaal opslagdepot in gebruik.

In de meeste landen hebben we ondersteuning van lokale professionele partners. We werken al jaren samen met deze ervaren mensen. Er werken vijftien mensen in vaste dienst, maar in drukke periodes is Dutch Expo Services soms actief op zes verschillende beurzen en wordt door zo’n veertig tot vijftig mensen aan de verschillende beursstands gewerkt.

Kwaliteit

Bij Dutch Expo Services worden hoge eisen gesteld aan het ontwerp, de voorbereiding en de bouw van stands. Vakkundige medewerkers dragen – op basis van duidelijke afspraken en een strakke planning – zorg voor het allerbeste resultaat.

Door met gedetailleerde checklists te werken zorgt Dutch Expo Services ervoor dat er niets mis kan gaan bij de realisatie van een beursstand van elke omvang. 

Vandaag de dag komt er ook veelal de eis bij dat het goedkoper en duurzamer moet dan in het verleden. Wij hebben op dat vlak meerdere oplossingen voorhanden. Ook dat is kwaliteit.

Duurzaamheid

Het is niet meer van deze tijd om na eenmalig gebruik spullen weg te gooien. Daarom staan in de magazijnen van Dutch Expo Services alle soorten en maten wanden, bogen, zuilen en plafonds, die nog vele keren gebruikt kunnen worden.

Niet alleen voor stands die een paar keer gebruikt worden, maar ook voor eenmalige projecten. Hierdoor zijn de kosten laag en neemt de kwaliteit tegelijkertijd toe. Immers, kwaliteit is een voorwaarde om spullen te kunnen hergebruiken, terwijl hergebruik eveneens de kostprijs omlaag brengt.

Dit is een win-win situatie die tevens leidt tot reductie van het grondstofverbruik en dus goed is voor het milieu.

Vrijblijvende offerte?

Wilt u een stand laten ontwerpen of wilt u meer informatie over Dutch Expo en alle mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend informatie aan!