Werkwijze

Dutch Expo 360

Waar u ook een beurs heeft in de wereld, met onze 25 jaar ervaring zorgen wij dat u stand altijd dezelfde uitstraling en kwaliteit krijgt. In de meeste landen hebben we ondersteuning van subcontractors en werken wij al jaren samen met ervaren en kwalitatief hoogwaardige opbouw- en afbouwploegen.

 

Gedurende de afgelopen 25 jaar hebben de medewerkers van Dutch Expo 360 zo’n beetje iedere beurs in Europa goed leren kennen. Dat is van groot belang bij de bouw en oplevering van de stand. Kennis waarvan de opdrachtgevers direct profiteren, omdat we heel goed de weg kennen in beursland. Afspraak is afspraak en tijd is tijd.

Full service dienstverlening

Projectmanagement

Voor een zorgeloze beursdeelname komt er veel bij kijken. Onze ervaren project managers werken met passie en enthousiasme nauw met u samen aan de ontwikkeling van uw stand. Wij nemen de zorgen uit uw handen.

 

Ontwerp

Het ligt voor de hand, maar het wordt nog al eens vergeten dat een beursstand het verlengde is van de huisstijl van een bedrijf of organisatie. Dutch Expo 360 begrijpt dat als geen ander. De uitstraling van de beursstand moet dan ook perfect passen bij de andere uitingen van het bedrijf. Onze eigen ontwerpers dragen hier – op basis van een briefing door de opdrachtgever – zorg voor. Voorafgaand aan de bouw van de stand laat Dutch Expo 360 via tekeningen of een animatie zien hoe de stand eruit komt te zien en hoe de stand wordt beleefd.

Productie

Dutch Expo 360 is full service waar het standbouw betreft. We doen de volledige voorbereiding in de eigen werkplaats, zodat de stand op de beursvloer zelf alleen nog maar in elkaar gezet hoeft te worden.

Op- en afbouw

Wij beschikken in de meeste landen over vaste op- en afbouwploegen. Hierdoor heeft u zelf geen omkijken naar de opbouw en de afbouw van uw stand.

Logistiek

De realisatie van uw stand op een beurs is een logistiek ingewikkeld proces. Dutch Expo 360 werkt al jaren met samen met transportbedrijven die daar gespecialiseerd in zijn zodat onze mensen alle aandacht hebben om uw stand tot in de puntjes te regelen.

Opslag

Het is niet meer van deze tijd om na eenmalig gebruik spullen weg te gooien. Daarom staan in de magazijnen van Dutch Expo 360 vol met onderdelen van stands die nog vele keren gebruikt kunnen worden. Niet alleen voor stands die een paar keer gebruikt worden, maar ook voor eenmalige projecten. Hierdoor zijn de kosten laag en neemt de kwaliteit tegelijkertijd toe. Immers, kwaliteit is een voorwaarde om spullen te kunnen hergebruiken, terwijl hergebruik eveneens de kostprijs omlaag brengt. Dit is een win-winsituatie die tevens leidt tot reductie van het grondstofverbruik en dus goed is voor het milieu.

Een vrijblijvende offerte.

Wilt u een stand laten ontwerpen of wilt u meer informatie over Dutch Expo en alle mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend informatie aan!