Beursstand laten ontwerpen

Waarom een beursstand laten ontwerpen door Dutch Expo 360?

Verzekerd van een uniek en doeltreffend design

Dutch Expo 360 ontwerpt voor u een professionele beursstand die naadloos aansluit op de visie van uw bedrijf. Ons verrassende ontwerp versterkt uw boodschap en ondersteunt uw beursdoelstellingen. Dankzij onze vakkennis bent u bovendien verzekerd van een innovatief design waarmee uw stand direct opvalt op de beursvloer. Zo zorgen wij ervoor dat u op de juiste manier de aandacht van bezoekers trekt!

Modulair en duurzaam ontwerp

Dutch Expo 360 heeft ruime ervaring met het ontwerpen van modulaire beursstands. Wij creëren beursstands met oog voor detail en duurzame inzetbaarheid. Neemt u vaker deel aan een beurs of evenement, dan is de keuze voor Dutch Expo 360 dus snel gemaakt. Dankzij de modulaire elementen hoeft u hooguit kleine aanpassingen aan het bestaande ontwerp door te voeren bij een volgende beursdeelname. 

Volledige ontzorging: van ontwerp tot opslag

Dutch Expo 360 biedt full-service dienstverlening. Heeft u een beursstand laten ontwerpen door Dutch Expo 360, dan kunnen wij deze voor u direct in onze eigen werkplaats realiseren. Ook de op- en afbouw op de beurslocatie kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Uw persoonlijke projectmanager ziet erop toe dat alles tijdig en volgens de gemaakte afspraken verloopt.

Waar moet u op letten bij het laten ontwerpen van een beursstand?

  • Vraag bij uw beurslocatie de voorschriften en maximaal toegestane afmetingen op
  • Stel de hoogte van uw maximale budget vast
  • Denk na over uw wensen en eisen: wat is uw boodschap en beursdoelstelling?

→ Check het portfolio van Dutch Expo 360 voor inspiratie

Hoeveel kost een beursstand laten ontwerpen?

Een beursstand laten ontwerpen is mogelijk met vrijwel ieder budget. De kosten zijn onder meer afhankelijk van het oppervlakte aan beursvloer waar het ontwerp voor wordt gemaakt, de gebruikte technieken (bijvoorbeeld 3D-visualisatie) en de termijn waarop wij het ontwerp voor u maken. In een persoonlijk adviesgesprek vertellen wij u hier graag meer over.

→ Geen tijd voor een persoonlijk adviesgesprek? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Waarom is een beursstand laten ontwerpen een goede investering?

Een beursstand laten ontwerpen door een professionele standbouwer zorgt ervoor dat uw beursstand niet alleen de looks heeft die u bezoekers aantrekt, maar ook functioneel is ingericht. Een functionele opstelling in uw stand houdt bezoekers vast en geeft u meer ruimte om leads binnen te halen tijdens uw beursdeelname. De kosten van een beursstand laten ontwerpen heeft u zo in no time terugverdiend.

Wat kunt u verwachten wanneer u een beursstand laat ontwerpen door Dutch Expo 360?

Stap 1: kennismaking en inventarisatie van uw wensen

Dutch Expo 360 is een betrokken bedrijf dat zich oprecht interesseert in haar klanten. Wij zijn dan ook benieuwd naar uw motivatie om mee te doen aan een beurs. Uiteraard horen wij ook graag wat uw doelstellingen zijn: wat wilt u graag bereiken met uw beursdeelname? Met deze uitgangspunten bespreken we de mogelijkheden (binnen uw budget) en spreken we af aan welke deadlines u ons kunt houden.

Is het ook mogelijk om zelf ideeën voor een ontwerp aan te leveren bij Dutch Expo 360?

Absoluut, daar zijn wij zelfs erg blij mee! Een eigen ontwerp, moodboard of een aanzet daartoe geeft onze ontwerpers een duidelijk beeld van uw ideeën, wensen en de stijl die bij uw bedrijf past. Overigens is een eigen ontwerp meebrengen zeker geen vereiste. 

Stap 2: ontwerpfase

Met een duidelijke opdracht in handen gaan onze creatieve ontwerpers aan de slag. Zij vertalen uw visie en bedrijfsidentiteit naar een doeltreffend design. Tijdens de ontwerpfase worden de ontwerpers ondersteund door onze technisch specialisten. Zij houden continu in de gaten of alle creatieve concepten praktisch vertaald kunnen worden binnen de technische eisen en limieten van uw beurslocatie. 

Stap 3: oplevering eerste concept en definitief ontwerp

Op de afgesproken datum leveren wij het eerste concept op van uw beursstand ontwerp. De visualisatie van het eerste concept wordt indien gewenst gepresenteerd aan de hand van 3D-modellen. Zo ziet u direct hoe het ontwerp op locatie uit de verf komt. Na feedback en aanpassingen ontvangt u korte tijd later het definitieve ontwerp. Deze ontvangt u als technische tekening (2D) en 3D-visualisatie. 

Interesse in een samenwerking?

In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek laten we graag zien wat Dutch Expo 360 voor u kan betekenen. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij het liefst persoonlijk kennis met u. Op basis van uw wensen, doelen en budget brengen wij een vrijblijvende offerte uit voor de best passende stand.

→ Geen tijd voor een persoonlijk adviesgesprek? Vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvraag?

Bent u benieuwd naar onze prijzen?

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij de ontwikkeling van uw standbouw?

Meer informatie?

Of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden?