Standinrichting

Waarom investeren in standinrichting (op maat)?

Opvallen op de beursvloer is niet eenvoudig. Als standhouder moet u van goeden huize komen om de aandacht te trekken van beursbezoekers én deze vast te houden. Met unieke concepten en eyecatching standinrichting (op maat) creëert u een inspirerende omgeving die indrukt maakt op beursbezoekers en de juiste toon zet voor het sluiten van nieuwe deals, overeenkomsten en samenwerkingen.

Wat is er bij Dutch Expo 360 mogelijk op het gebied van standinrichting?

Dutch Expo 360 is trots op haar unieke 360º aanpak. Wij nemen u alle logistieke voorbereiding op uw beursdeelname uit handen, van A tot Z. Onze aanpak is doelgericht en efficiënt, waardoor de kosten voor standbouw voor u altijd zo laag mogelijk blijven.

Euroshop14-DuExSe-11C01-3

Verlichting

Onze ervaren projectmanagers gaan samen met u aan de slag om uw beursdeelname een succes te maken. Alle voorbereidende werkzaamheden worden gepland en overzien door uw eigen projectmanager van Dutch Expo 360.
lyon_convention_centre_venues_1

Geluid

Goed geluid is van onschatbare waarde voor uw standinrichting. Met geluidstechnieken zoals digitale rendering, spraakversterking, ringleiding en draadloze zenderinstallaties kan Dutch Expo 360 aan uiteenlopende verzoeken voldoen. Wij maken voor u een volledig digitaal geluidsplan, zodat uw standbezoekers in alle situaties een optimale beleving hebben. 

Slider-IMG_4

Multimedia

Interactieve media zijn inmiddels niet meer weg te denken uit beursstands. Bij Dutch Expo 360 kunt u aangeven of u interesse heeft in interactieve ondersteuning van uw presentatie. Zo kunnen wij onder meer tablets, interactieve schermen of game settings toevoegen aan uw standinrichting. Ideaal wanneer bezoekers snel hun contactgegevens willen achterlaten of direct een order willen plaatsen!

ISM2015nr.74

Tafels & stoelen

Een beursdag is voor alle betrokken partijen een intensieve aangelegenheid. Een zitgelegenheid in uw standinrichting heeft in veel gevallen een uitnodigend effect op bezoekers en maakt u een interessante partij om te bezoeken. Daarnaast kunt u tafels en stoelen goed gebruiken bij het voeren van gesprekken en het sluiten van deals. Dutch Expo 360 heeft een breed scala aan meubilair in eigen beheer, waaronder:

  • Statafels
  • Klaptafels
  • Barkrukken
  • Fauteuils
  • Designbanken
  • Loungesets
  • Picknicktafels
Toorank-BV11

Vloerafwerking

Een mooie vloer complementeert uw standinrichting en zorgt voor een stijlvolle finishing touch. Dutch Expo 360 kan uw stand voorzien van vloerafwerking in iedere stijl: van hardhouten vloeren tot vinyl en tapijttegels. Ook interactieve vloeren zijn bij Dutch Expo 360 mogelijk. De vloerafwerking is mede afhankelijk van de door u gewenste uitstraling, het budget en de eisen van de beurslocatie.

5M7D1160

Decoratie en attributen

Dutch Expo 360 weet als geen ander dat bij standinrichting de gouden regel ‘less is more’ geldt. Toch is zeker niet alle decoratie overbodig. Met kleine attributen en accessoires kun je immers de perfecte sfeer creëren die uw standbezoekers op hun gemak stelt. Denk onder meer aan mooie bloemen en planten, artwork of een bijzondere conversation starter die de bezoekers naar uw stand trekt.

Waarom kiest u voor Dutch Expo 360?

Hoeveel kost een standinrichting (op maat)?

Aan iedere standinrichting hangt een ander prijskaartje. Op basis van uw wensen, eisen en budget maken onze specialisten een passend ontwerp. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bespreek in een persoonlijk gesprek wat er mogelijk is voor uw beursdeelname!

Op welke termijn kan Dutch Expo 360 uw standinrichting verzorgen?

Voor het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van een standinrichting heeft Dutch Expo 360 gemiddeld circa 6 tot 8 weken de tijd nodig. Indien u op kortere termijn een beursdeelname heeft, adviseren wij om direct contact op te nemen met een van onze adviseurs. Op basis van uw wensen en eisen kunnen we beoordelen of Dutch Expo 360 voor u ook op kortere termijn een standinrichting kan verzorgen.

Interesse in een samenwerking?

In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek laten we graag zien wat Dutch Expo 360 voor u kan betekenen. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij het liefst persoonlijk kennis met u. Op basis van uw wensen, doelen en budget brengen wij een vrijblijvende offerte uit voor de best passende stand.

→ Geen tijd voor een persoonlijk adviesgesprek? Vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvraag?

Bent u benieuwd naar onze prijzen?

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij de ontwikkeling van uw standbouw?

Meer informatie?

Of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden?