Dutch Expo 360

Standbouw Londen

Gaat uw bedrijf deelnemen aan een beurs in Londen en zoekt u een bedrijf die een expositiestand kan leveren van top klasse? Neem dan contact op met Dutch Expo 360. Wij leveren standbouw in Londen en kunnen het gehele traject voor u verzorgen zoals het ontwerp, de fabricage van de expositiestand, de logistiek en de montage op de beurs aldaar. Wij zijn specialisten op het gebied van internationale standbouw en weten de weg in Londen.

Standbouwers met internationale ervaring.

Dutch Expo 360 zet niet haar eerste stappen op het gebied van standbouw in Londen. We doen dat al even. Bij elkaar zijn we nu al meer dan 25 jaar actief als standbouwer en we zijn ook al aardig wat jaartjes een bekende verschijning op de beurzen in Londen. Wij kennen de klappen van de zweep wanneer wij een expositieruimte ontwerpen in onze eigen studio en deze vervolgens in elkaar moeten zetten. Met ons bent u er zeker van dat u top klasse krijgt voor de beste prijs.

Al meer dan 25 jaar de specialist in stands bouwen.

Dutch Expo 360 is al meer dan 25 jaar de specialist in het verzorgen van stands. Wij leveren ook regelmatig standbouw in Londen. Wij kunnen het gehele traject voor u verzorgen vanaf de ontwerpfase tot en met het afbouwen van de expositieruimte op de beurs. Wij transporteren de stand ook naar de beurs en bieden tevens ruime mogelijkheden aan om de expositiestand op te slaan in ons eigen magazijn.

Verzeker uzelf van een beursstand die door geen enkele bezoeker over het hoofd zal worden gezien!

Neem direct contact op.

Zoekt u een bedrijf dat standbouw in Londen kan leveren?

Neem dan contact op met Dutch Expo 360. Wij ontwerpen de stand in onze eigen studio en door middel van een perfecte animatie laten wij u zien hoe de expositieruimte eruit gaat zien, op uw locatie in Londen.

Waarom kiest u voor Dutch Expo 360?

Kwalitatieve beursinrichting op maat

Dutch Expo 360 gelooft als geen ander in de kracht van beurzen. Een beursdeelname is een prachtige kans om uw bedrijf, merk of product onder de aandacht te brengen van nieuwe klanten en succesvol in de markt te zetten. Dutch Expo 360 verzorgt al tientallen jaren de meest verrassende en innovatieve ontwerpen voor beursstands. Wij helpen u graag met het vormgeven van uw beursinrichting: van ontwerp tot afbouw, tot in de puntjes verzorgd!

Wij helpen u graag met het vormgeven van uw beursinrichting in Londen. Inclusief op- en afbouwen en transport.

Aan de slag met ons ontwerpteam

Dutch Expo 360 heeft meerdere specialisten in huis die alles weten over standbouw en de perfecte beursvloerinrichting. De aankleding van je beursdeelname begint dan ook met een gesprek met ons ontwerpteam. Zij adviseren je over de mogelijkheden, de kosten en de voor- en nadelen van verschillende opties. Wij zorgen dat uw beursstand exact volgens de juiste specificaties wordt gebouwd, ter plekke in Londen.

Beursinrichting met reeds beschikbare materialen

Heeft u al eerder op de beurs of een (zakelijk) evenement gestaan en wilt u een oude beursstand in een fris jasje steken? Bij Dutch Expo 360 is het mogelijk om de inrichting van uw beursstand te realiseren met door u beschikbaar gestelde materialen.

Door hergebruik van reeds aangekochte materialen bespaart u flink in de kosten en draagt u bij aan een duurzamere wereld. Een van onze specialisten op het gebied van standdesign denkt graag met u mee over de mogelijkheden.

Een eigen ontwerp aanleveren

Zelf een complete stand realiseren is een flinke onderneming. Toch betekent het niet dat u zomaar alles uit handen hoeft te geven. Bij Dutch Expo 360 is het mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren. Wij helpen graag met het vormgeven van uw ideeën. Een van onze standontwerpers kan u ondersteunen bij het uitwerken van uw ideale stand of beursvloer.

Wat kost het ontwerpen en bouwen van een stand in Londen?

Aan elke stand hangt een ander prijskaartje. Dat komt omdat wij altijd een ontwerp maken aan de hand van uw wensen en verwachtingen.

Benieuwd naar de kosten van een stand, inclusief op- en afbouw en transport naar Londen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Full-service dienstverlening

Dutch Expo 360 is trots op haar unieke 360º aanpak. Wij nemen u alle logistieke voorbereiding op uw beursdeelname uit handen, van A tot Z. Onze aanpak is doelgericht en efficiënt, waardoor de kosten voor standbouw voor u altijd zo laag mogelijk blijven.

Projectmanagement

Onze ervaren projectmanagers gaan samen met u aan de slag om uw beursdeelname een succes te maken. Alle voorbereidende werkzaamheden worden gepland en overzien door uw eigen projectmanager van Dutch Expo 360.

Ontwerp

Ons creatieve ontwerpteam ontwikkelt voor u een mooi ontwerp met een uitnodigende en professionele uitstraling. Uw huisstijl vormt de basis van de beursstand. Bezoekers worden aangetrokken, blijven hangen en u valt op tussen andere stands.

Productie

Wij bereiden al onze stands in de eigen werkplaats voor. Elk project is puur maatwerk en wordt van de grond af aan met de hand geproduceerd. De kwaliteit van de bouw wordt te allen tijde gewaarborgd door onze vakmensen. Wij gebruiken uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen.

Op- en afbouw

Dutch Expo 360 werkt met eigen op- en afbouwploegen. Zo garanderen wij dat uw stand netjes wordt opgebouwd en afgebouwd, op tijd en volledig volgens de gemaakte afspraken.

Logistiek

Dutch Expo 360 na vele jaren zeer ruime ervaring opgedaan met beurzen en evenementen over de hele wereld. Voor de logistiek hebben wij een goede samenwerking met enkele (grote) transportbedrijven. Daardoor kunnen wij ook het logistieke proces voor uw beursstand probleemloos regelen.

Opslag

Uw stand kan na afloop van uw evenement in ons opslagdepot bewaard worden. Als u vaker op een beurs te vinden bent, is tijdelijke opslag van uw stand een voordelige optie. Zo hoeft u zelf geen (dure) opslagruimte te zoeken. Wij brengen de stand bij de volgende beurs vanuit het opslagdepot direct naar locatie.

Onze voordelen

Wij staan voor voor vakbekwaamheid, de allerbeste kwaliteit, zekerheid, vernieuwing, enthousiasme, flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Van ontwerp tot uitvoering

Als full-service standbouwer beheersen we alle processen van ontwerp tot uitvoering en van transport tot opslag.

 

Alles in eigen beheer

Vrijwel alle standbouw werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd, zodat de kwaliteit gegarandeerd kan worden.

 

Nationaal en internationaal

In alle grote beurslanden over de hele wereld heeft Dutch Expo 360 B.V. veel ervaring, vestigingen en partnerships.

 

Kwaliteit

Bij Dutch Expo 360 B.V. worden hoge eisen gesteld aan het ontwerp, de voorbereiding en de bouw van stands.

 

Duurzaamheid

Wij zorgen er altijd voor dat producten en elementen opnieuw kunnen worden gebruikt. Dit hergebruik zorgt eveneens voor een lage kostprijs.

 

Vakbekwaamheid

Door uitsluitend (samen) te werken met vakmensen is iedere beursstand die wij produceren van hoogwaardige kwaliteit.

 

Interesse in een samenwerking?

In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek laten we graag zien wat Dutch Expo 360 voor u kan betekenen. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij het liefst persoonlijk kennis met u. Op basis van uw wensen, doelen en budget brengen wij een vrijblijvende offerte uit voor de best passende stand.

→ Geen tijd voor een persoonlijk adviesgesprek? Vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvraag?

Bent u benieuwd naar onze prijzen?

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij de ontwikkeling van uw standbouw?

Meer informatie?

Of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden?